Climate-KIC Journey klímainnovációs nyáriegyetem

Tisztelt Kollégák, Kedves Hallgatók!


Szeretnénk felhívni a figyelmüket a Climate-KIC ’The Journey’ programra, amely Európa legnagyobb klimainnovációs nyári egyeteme. A lehetőség azoknak a kiváló és motívált Msc és Phd hallgatóknak szól, akik érdeklődnek a klímavédelem iránt és vállalkozói ambícióval is rendelkeznek.

A Climate-KIC Journey Európa legnagyobb klímainnovációs nyári egyeteme, ahol minden évben több, mint 400 diáknak nyílik lehetősége arra, hogy 3 illetve 5 hetes kurzus alatt a klímainnováció területén tudást és tapasztalatot szerezzen. A nyári egyetem célja, hogy felhívja a figyelmet a klímavédelemhez kapcsolódó üzleti lehetőségekre, és elősegítse a klímainnovációs ötletek valós üzleti tervekké válását.

A klímakutatás és vállalkozásfejlesztés legjobb nemzetközi szakemberei és két szakképzett coach segítik a diákokat, hogy a klímaváltozás negatív hatásaira megoldást nyújtó üzleti ötleteket, terveket dolgozzanak ki, mindezt különböző európai helyszíneken, nemzetközi, inspiráló környezetben.

A nyári egyetemre kiváló tanulmányi eredménnyel és magas szintű angol nyelvtudással rendelkező MSc, PhD hallgatók, és frissen végzett diplomások, fiatal szakemberek jelentkezését várjuk bármilyen szakterületről.

A nyári egyetemen európai diákok számára a részvétel ingyenes.

 

A Journey egy remek lehetőség arra, hogy:

• Megismerkedj hasonló gondolkodású – a klímaváltozás elleni küzdelemben elhivatott, különböző szakmai hátterű európai fiatalokkal

• Találkozz olyan szakemberekkel, akik számítanak a tudományos, üzleti és politikai életben

• Elmélyülj a klímaváltozás kutatásában, annak tudományos, társadalmi, gazdasági és politikai összefüggéseiben

• Egy nemzetközi csapatban dolgozz két szakképzett coach vezetésével egy, akár a saját ötleteden alapuló klímainnovációs üzleti terv kialakításán és annak előadásán

 

2018-ban 11 Journey-t hirdetett meg a Climate-KIC 24 európai helyszínen.

Jelentkezési határidő: 2018. február 18.

Info Est: 2018. február 12. 18h-20h

FB esemény: https://www.facebook.com/events/154613948522326/

Az infó esten való résztvételhez kérjük jelentkezz Budai Edinánál az education@ppis.hu címen.