banner

SZTE Proof of Concept Alap 2020 Pályázat

UPDATE: A beérkezett Regisztrációs adatlapok elérték a pályázat teljes összegének 140%-át. A pályázati felhívás értelmében, sajnos, több pályázatot nem tudunk már fogadni.

A Szegedi Tudományegyetem az Egyetemi Innovációs Ökoszisztéma projekt keretében pályázatot hirdet a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatásával.


A program célja, hogy elősegítse az Egyetemen keletkezett technológiák piaci hasznosítását bérjellegű, vagy igénybe vett szolgáltatás költségek támogatásával. A szakmai és financiális támogatás lehetőséget nyújt a technológiák hasznosítási lehetőségeinek értékelésére, a megfelelő hasznosítási stratégia kialakítására, valamint arra, hogy a jelenlegi megoldásoknál gyorsabban juttassa el a technológiát egy olyan fejlettségi szintre, ahol az alkalmas lehet üzleti jellegű hasznosításra (pl. licenciába adásra vagy hasznosító vállalkozás útján történő tőkebevonásra).


Pályázni az alábbi kategóriákban lehet:

  • Kutatói pályázat (pályázhatnak a Szegedi Tudományegyetemen foglalkoztatási jogviszonnyal rendelkező személyek, pl. kutatók, oktatók)
  • Hallgatói pályázat (pályázhatnak a Szegedi Tudományegyetemmel hallgatói jogviszonyban álló személyek)

Támogatás összege: 60 millió forint

  • Kutatói pályázat esetén maximum 7 millió forint
  • Hallgatói pályázat esetén maximum 3 millió forint

Projekt időtartama: 3-7 hónap

Jelentkezés menete:

  1. Regisztrációs adatlap kitöltése és továbbítása az inno@rekt.szte.hu email címre
  2. Pályázati adatlap benyújtása

A sikeres regisztrációt követően a pályázati anyagot kizárólag elektronikus formában, az inno@rekt.szte.hu email címre 2020. augusztus 31. (hétfő) 24:00 óráig lehet benyújtani.

A beérkező pályázatokat a rendelkezésre álló pénzügyi keret 140%-ig tudjuk befogadni a Regisztrációs adatlapok beérkezési sorrendjében.

A pályázatról bővebben és annak részletes szabályairól a pályázati felhívásban olvashattok.


A felhívással és a pályázati útmutatóval kapcsolatban felmerülő kérdések esetén kérem, keresse bizalommal Koppány Enikő üzletfejlesztési menedzsert az alábbi elérhetőségeken: