Már elérhető az IkNNOw weboldal, és annak hasznos tartalmai

logo_1logo_2


Szeged, Magyarország, május 25, 2020 – A Szegedi Tudományegyetem, az Újvidéki Egyetemmel és a Novi Sad Business Incubator-ral együttműködésben létrehozta az IkNNOw HUSRB/1602/41/0158 “Határokon átnyúló tudás- és technológiatranszfer platform a fiatal kutatók és innovatív kkv-k támogatására, valamint az üzleti-tudományos egyetemek katalizálására” program keretein belül a programhoz kapcsolódó weboldalt, ahol a látogatók számos hasznos információt, hírt és képzési anyagot találhatnak.


Az oldalra érkezők azonnal bővebb információkat találnak magáról a programról és a partner intézményekről. A partner intézmények nem csak magukról adnak leírást, hanem az aktuális projektjeikről is, melyek között szerepelnek H2020, Interreg, Erasmus+ és IPA projektek egyaránt. Azon látogatók, akik kevésbé érdekeltek a nemzetközi programokban - például a diákok -, de szeretnének hasznos ismeretekkel bővülni, ők találnak ’Best Practice’ –eket, amelyekből megtudhatják többek között, hogy miért fontos a Cash-flow terv, és hogy milyen folyamat mentén lesz egy ötletből vállalkozás. Mindezeken felül az oldalra beregisztrálók a ’Members Are/Downloads’ menüpont alatt el tudják érni az IkNNOw program rendezvényeinek és képzéseinek tartalmait, előadás diasorait, és e-learning tananyagát.

 

További érdekes és hasznos tartalmak a https://iknnow.szte.hu/ weboldalon olvashatóak.

 

###

 

Az Interreg-IPA Magyarország–Szerbia Határon Átnyúló Együttműködési Programról

Az Interreg–IPA Magyarország–Szerbia Határon Átnyúló Együttműködési Program az Európai Unió 2014-2020 időszakra vonatkozó pénzügyi keretrendszerének előcsatlakozási eszköze (IPA) keretében valósul meg. A résztvevő országok – Magyarország és Szerbia – „közös irányítási rendszerben” végrehajtva a Program különböző szervezetek közötti együttműködési projekteket támogat a magyarországi Csongrád és Bács-Kiskun megyékből és a következő szerbiai területekből álló programtérségben: Nyugat-Bácska, Észak-Bácska, Dél-Bácska, Észak-Bánát, Közép-Bánát, Dél-Bánát és Szerémség.

A Program egy stabil és együttműködő régió kialakítását és a határtérség általános életminőségének javítását támogatja. Lehetővé teszi a két ország szervezetei közötti gazdasági együttműködést, támogatja a közös identitást és a határtérség kulturális és történelmi örökségét, továbbá hozzájárul környezeti fenntarthatóságához és biztonságához.

További információkért látogasson el a www.interreg-ipa-husrb.com weboldalra.

 

Kapcsolat:

Határmenti Tudás- és Technológiatranszfer Platform a fiatal kutatók és innovatív KKV-k támogatásáért és az üzleti-egyetemi együttműködés elősegítésért Cross-border Knowledge and Technology Transfer Platform to support young researchers and innovative SMEs and to catalyze their business-academia type cooperation

Maróti László, nemzetközi projektfejlesztési menedzser

Szegedi Tudományegyetem

+36/62 544 180

maroti.laszlo@rekt.szte.hu

 

JOGI NYILATKOZAT

Ez a dokumentum az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A dokumentum tartalmáért teljes mértékben a Szegedi Tudományegyetem vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak.logo_3


logo_5logo_6