Szellemi alkotás bejelentő


Tisztelt Kutató!

 

Ön jelenleg a Szegedi Tudományegyetem szellemi alkotás bejelentő felületét olvassa. A felület célja, hogy a Szegedi Tudományegyetem kutatói az általuk létrehozott szellemi alkotásokat elektronikus formábban jelentsék be az egyetem számára.

 

Kérjük, hogy figyelmesen olvassa el és töltse ki az alábbi szellemi alkotás bejelentőt. Ügyeljen arra, hogy legalább 5 kulcsszót adjon meg ("enter" gomb lenyomásával lehet elválasztani a kulcsszavakat), valamin minimum 500 - maximum 5000 karakter terjedelemben ismertesse a szellemi alkotást.

 

Amennyiben az alább feltett kérdések bármelyikére "Igen" választ jelöli meg, akkor kérjük, ismertesse röviden annak körülményeit.

 

A szellemi alkotás bejelentéséről a megadott e-mail címre visszaigazolást kell kapnia! Amennyiben mégsem kap visszaigazoló e-mail-t, vagy úgy érzi, hogy a rendszer nem mentette el a bejelentését, akkor kérjük, hogy az alábbi linken elérhető űrlapot (a szellemi alkotás bejelentő lapot) kitöltve küldje el a Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság számára az inno@rekt.szte.hu e-mai lcímre.


Az online Szellemi alkotás bejelentő lap letölthető ide kattintva.


Együttműködését előre is köszönjük!Kijelentem, hogy az általam szolgáltatott adatok a valóságnak megfelelnek. Vállalom, hogy az általam közölt adatok tényszerűségét alátámasztó dokumentumokat a Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság, valamint az Innovációs Bizottság rendelkezésére bocsátom, s tudomásul veszem, hogy ezen dokumentumokba az Igazgatóság munkatársai, illetve az SZTE Innovációs Bizottság tagjai betekinthetnek. Tudomásul veszem, hogy valótlan adatközlés esetén az általam közölt adatok valótlanságából eredően a Szegedi Tudományegyetemnek okozott kár megtérítéséért kártérítési felelősséggel tartozom.

Hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy az általam önkéntesen közölt személyes adataimat a Szegedi Tudományegyetem, illetve az SZTE Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság az SZTE Szervezeti és Működési Szabályzatában, valamint az SZTE Szellemitulajdon-kezelési Szabályzatában foglalt kötelezettségei teljesítése érdekében kezelje és felhasználja.Kijelentem, hogy az általam szolgáltatott adatok a valóságnak megfelelnek. Vállalom, hogy az általam közölt adatok tényszerűségét alátámasztó dokumentumokat a Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság, valamint az Innovációs Bizottság rendelkezésére bocsátom, s tudomásul veszem, hogy ezen dokumentumokba az Igazgatóság munkatársai, illetve az SZTE Innovációs Bizottság tagjai betekinthetnek. Tudomásul veszem, hogy valótlan adatközlés esetén az általam közölt adatok valótlanságából eredően a Szegedi Tudományegyetemnek okozott kár megtérítéséért kártérítési felelősséggel tartozom.

Tudomásul veszem, hogy személyes adataim kezeléséről az SZTE Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság részére címzett megkeresés útján tájékoztatást kérhetek. A Szegedi Tudományegyetem Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatósága a beküldött személyes és a kutatással összefüggő adatokat bizalmasan kezeli.