Szellemi alkotás bejelentő

Tisztelt Kutató!

 

Az alábbi szellemi alkotás bejelentő dokumentum célja, hogy a Szegedi Tudományegyetem kutatói az általuk létrehozott szellemi alkotásokat online jelenthessék be az egyetem számára.

 

Kérjük, hogy figyelmesen olvassa el és töltse ki a szellemi alkotás bejelentőt. Ügyeljen arra, hogy legalább 5 kulcsszót adjon meg, illetve minimum 500 - maximum 5000 karakter terjedelemben ismertesse a szellemi alkotást.

 

A szellemi alkotás bejelentéséhez kérjük, küldje el kitöltve az alább letölthető bejelentőlapot az Innovációs Igazgatóság számára az inno@szte.hu e-mail címre.


 

Az online Szellemi alkotás bejelentő lap letölthető ide kattintva.


Együttműködését előre is köszönjük!


Kijelentem, hogy az általam szolgáltatott adatok a valóságnak megfelelnek. Vállalom, hogy az általam közölt adatok tényszerűségét alátámasztó dokumentumokat az Innovációs Igazgatóság, valamint az Innovációs Bizottság rendelkezésére bocsátom, s tudomásul veszem, hogy ezen dokumentumokba az Igazgatóság munkatársai, illetve az SZTE Innovációs Bizottság tagjai betekinthetnek. Tudomásul veszem, hogy valótlan adatközlés esetén az általam közölt adatok valótlanságából eredően a Szegedi Tudományegyetemnek okozott kár megtérítéséért kártérítési felelősséggel tartozom.


Hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy az általam önkéntesen közölt személyes adataimat a Szegedi Tudományegyetem, illetve az SZTE SFF Innovációs Igazgatóság az SZTE Szervezeti és Működési Szabályzatában, valamint az SZTE Szellemitulajdon-kezelési Szabályzatában foglalt kötelezettségei teljesítése érdekében kezelje és felhasználja.


Tudomásul veszem, hogy személyes adataim kezeléséről az SZTE SFF Innovációs Igazgatóság részére címzett megkeresés útján tájékoztatást kérhetek. A Szegedi Tudományegyetem Innovációs Igazgatósága a beküldött személyes és a kutatással összefüggő adatokat bizalmasan kezeli.