SZTE Innovációs Klub Est - Regisztráció

Az SZTE Innovációs Klub 2015. október 20-án (kedd) 18 órakor rendezi meg soron következő klubestjét a JATE Klub nagytermében, amelynek témája: „Innováció a virtuális valóság iskolai alkalmazásában”


Van kiút az unalmas tanórák és a keserves tanulás világából! A virtuális valóság technikája az oktatást is elérte, és napjainkra már nem sci-fi, hogy a tanulás olyan élménnyé váljon, mint az X-Boxozás. Ha számítógépes játékokban sétálhatunk az ókori Róma utcáin, vagy lejátszhatjuk a II. világháborút, akkor miért ne tehetnénk ezt tanulási céllal is? Ráadásul mindezt egy szegedi cég termékeivel, akik immáron a világ számos országában forradalmasították a tanulást. A soron következő Innovációs Klubesten vendégünk az említett cég, a Mozaik Kiadó Kft., üzletfejlesztési igazgatója Dr. Török Ildikó, aki e technológia részleteit fedi fel az érdeklődők előtt, és Molnár László szakvezető tanár, aki gyakorlatban képzi az oktatókat e rendszer használatára. Ha ez nem lett volna még elég meggyőző, akkor annyit elárulunk, hogy mindezt egy közel 2 méteres képátlójú interaktív táblán fogják nekünk bemutatni…

Az Innovációs Klubest időpontja: 2015. október 20. (kedd), 18:00 óra

Az Innovációs Klubest helyszíne: JATE Klub nagyteremA terem befogadókapacitása miatt a rendezvényen való részvétel regisztrációhoz. Kérjük, hogy a rendezvényen való részvételi szándékát az alábbi regisztrációs felület kitöltésével jelezze a szervezők számára:Kérdéseikkel, észrevételeikkel kapcsolatban várjuk leveleiket az alábbi címre:

innovaciosklub@rekt.u-szeged.hu

 

Várunk minden érdeklődőt a klubestünkre!

 

Üdvözlettel,

Az SZTE Innovációs Klub szervezői


infoblokk_kedv_final_RGB_ESZA_-_411C_-_png