Ipari Kapcsolati konferencia

A Szegedi Tudományegyetem Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatósága és a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara „A Szegedi Tudományegyetem quadruplehelix modell alapú gazdasági- és társadalmi pozicionálása, a tudástranszfer gyakorlatának kialakítása Hódmezővásárhely-Szeged kiemelt növekedési zónában” című projekt keretén belül közösen szervez Ipari konferenciát 2015. szeptember 29-én a Szegedi Tudományegyetem Regionális Tudástranszfer és Szolgáltató Központ II. emeleti Díszteremében (6720 Szeged, Dugonics tér 13.).


A konferencia célja, hogy megszólítsa a térség vállalkozásait, vezetőit, a nagyvállalatokon kívül a KKV szektor szereplőit, és bemutassa, többek között sikeres példákon keresztül, a egyetemi-ipari együttműködési lehetőségeket. Mindemellett tájékoztatást ad a CSMKIK szerepvállalásáról, az SZTE és a CSMKIK jövőbeni közös együttműködési lehetőségeiről, a most újra elérhető pályázati forrásokról (GINOP), és a közvetlen Európai Uniós források elérhetőségéről (H2020).

 

A konferencián az egyetem kutatói mellett, akik ipari együttműködéseikről tartanak rövid tájékoztatót, a CSMKIK képviselőitől részletes tájékoztatást kaphatnak a kamara által igénybe vehető aktuális finanszírozási lehetőségeiről, és szakértőktől kaphatnak információkat az érdeklődők a pályázási feltételekről.

 

A rendezvény időpontja: 2015. szeptember 29.

Helyszín: Szegedi Tudományegyetem Regionális Tudástranszfer és Szolgáltató Központ, 5. terem (6720 Szeged, Dugonics tér 13.)


A konferencia részletes programja IDE kattintve tekinthető meg!


A rendezvényen való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött!

Regisztrálni az alábbi felületen tudnak: