Innovációs pályázati felhívás

Tavasszal a Parlamentben tagvállalatunk, a Sanatmetal Kft. kapta meg a 2014. évi Magyar Innovációs Nagydíjat és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala Innovációs Díját a Vortex poliaxiális lemezrendszer kifejlesztéséért és gazdasági eredményekért. A Nagydíjjal járó egymillió forint pénzjutalmat a vállalkozás megduplázza kettőmillió forintra, és a magyar orvos-innovatőrök innovációs elképzeléseinek támogatására fordítja.

Keresik és díjazzák azon termék ötleteket a traumatológiai-, ortopédiai-, és gerincsebészeti területeken, amelyekből a fejlesztési folyamat végén nemzetközileg is értékesíthető, az innovatőrnek és a vállalkozásnak gazdasági hasznot is hozó termék születhet. A pályázat formai és szakmai követelményei, csatolandó formanyomtatványai elérhetők az alábbi linken.

Díjazás:
1. Díj: 500 000 Ft.
2. Díj: 300 000 Ft.
3. Díj: 200 000 Ft.
További jutalmak 50-150 E Ft értékben.

A beadás formája: e-mailben az innovacio@sanatmetal.hu címre, vagy postai úton a Sanatmatal Kft. Eger, Faiskola út 5. címre, ez esetben a borítékon tüntessék fel az "Innovációs pályázat" feliratot.
Beadási határidő: 2015. szeptember 15.

Elbírálási határidő: 2015. október 15.
Az elbírálást a Sanatmetal kutatás-fejlesztésben dolgozó szakemberei és orvos-tanácsadók végzik. A fejlesztendő témákban kétoldalú megállapodást kötve, konzultációs keretek közötti együttműködésben számítanak az ötletadó támogatására.