bulb

2016. Évi Dél-Alföldi Innováció Díj pályázati felhívás

A pályázat célja a Dél-alföldi Régióban létrejött legjelentősebb szellemi alkotás, illetve azon alapuló termék, eljárás vagy szolgáltatás elismerése. A pályázat benyújtásának határideje: 2016. szeptember 30. 16:00 óra.

A Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Akadémiai Bizottság szakmai közreműködésével a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Dél-alföldi Regionális Innovációs Ügynökség KhE. pályázatot hirdet ”Dél-alföldi Innovációs Díj”elnyerésére.


A pályázatra "Gazdasági társaság", valamint "Természetes személy" kategóriában.


"Gazdasági társaság kategóriában" pályázni lehet bármely (a) iparilag alkalmazható és (b) piacképes megoldást tartalmazó szellemi alkotással - amelyre vonatkozóan a pályázó hitelt érdemlően bemutatja a megoldás szakterületen való újdonságát -, illetve azon alapuló termékkel, eljárással vagy szolgáltatással, amely révén a gazdasági társaság 2015-ben jelentős üzleti hasznot ért el.


"Természetes személy" kategóriában pályázni lehet bármely (a) iparilag alkalmazható és (b) piacképes megoldást tartalmazó szellemi alkotással, amelyre vonatkozóan a pályázó hitelt érdemlően bemutatja a megoldás szakterületen való újdonságát.


További információ elérhető a Magyar Tudományos Akadémia Honlapján:

http://tab.mta.hu/szegedi-teruleti-bizottsag/feladatai/palyazatok/