falling_wals

Innovációs verseny - Falling Walls Lab Budapest

A Falling Walls Lab egy kiváló lehetőséget nyújt az akadémiában dolgozók, vállalkozók, és más szakmabeliek számára, hogy mindössze 3 percben megosszák kutatómunkájukat, üzleti modelljüket, vagy innovatív projektjeiket társaik, és egy válogatott üzleti és akadémiai szakemberekből álló zsűri előtt.

A Falling Walls Lab az év során a világ számos pontján kerül megrendezésre. Az egyes nemzeti Lab-ek győztesei lehetőséget kapnak, hogy ötletüket előadják a Falling Walls Lab Döntőn, amit minden évben november 8-án rendeznek meg Berlinben, melyet november 9-én a Falling Walls Konferencia követ. A Falling Walls Lab Konferencián 20 világszínvonalú kutató mutatja be munkásságát, mely választ ad arra a kérdésre, hogy “Melyik lesz a következő fal, amelyik le fog omlani?”

A Falling Walls Lab Budapest a Magyar Tudományos Akadémia és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem közös szervezésében kerül megrendezésre április 29-én a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai és Bionikai Karán.

Jelentkezésre a http://www.falling-walls.com/lab weboldalon van lehetőség.

A jelentkezési határidő 2016. március 31.

A legkiválóbb előadók lehetőséget kapnak arra, hogy részt vegyenek a Falling Walls Lab Döntőn és a Falling Walls Konferencián, melynek költségeit a Falling Walls Lab Foundation és a hazai szervezők állják.

Az április 29-én megrendezésre kerülő eseményre olyan BSc, MSc, PhD hallgatók, postdoc-ok, fiatal szakemberek, vállalkozók, és professzorok jelentkezését várák, akiknek

-a BSc fokozatuk megszerzése óta nem több, mint 10 év telt el, vagy

-az MSc fokozatuk megszerzése óta nem több, mint 7 év telt el, vagy

-PhD fokozatukat az elmúlt 5 évben szerezték meg.

A Falling Walls Lab egy non-profit tudományos konferencia-sorozat, melynek célja, hogy kiépítse és ápolja a fiatal kutatók közti interdiszciplináris kapcsolatot. A Falling Walls Lab egy kooperatív projekt a Falling Walls Foundation , az A. T. Kearney, és a Festo cégek között.


A felhívás letölthető IDE kattintva! Bővebb információt pedig az alábbi linken talál: http://www.falling-walls.com



Ha bármilyen kérdése van a rendezvénnyel kapcsolatban, írjon a feiszthuber.helga@itk.ppke.hu email címre vagy a Falling Walls Foundation-nek a lab@falling-walls.com e-mail címre.