aaa

Nemzetközi Társadalmi Innovációs Verseny - Hallgatóknak és Felnőttképzésben Résztvevőknek

Az I-SICS projekt célja, hogy felhívja a fiatalok figyelmét a környezetükben felmerülő társadalmi problémákra, és ösztönözze őket, hogy társadalmilag felelősségteljesen gondolkodjanak, aktív, elkötelezett szereplői legyenek lakóhelyüknek.


A társadalmi problémák mérséklésére, megoldására irányuló célok elérése érdekében megrendezésre kerül az I-SICS Nemzetközi Társadalmi Innovációs Verseny, amelyre 18. életévüket betöltött egyetemi hallgatók és felnőttképzésben résztvevők jelentkezhetnek.


A feladat olyan új ötletek (termékek, szolgáltatások vagy modellek) kidolgozása, amelyek újszerűek, a társadalom számára hasznosak, társadalmi igényeket elégítenek ki, és új társadalmi együttműködéseket

hoznak létre.


Pályázók köre:

18. életévüket betöltött egyetemi, főiskolai hallgatók és felnőttképzésben tanulók egyénileg vagy max. 3 fős csapatban.


Jelentkezési határidő: 2016. február 29.

Jelentkezés és további információ az I-SICS@gtk.uni-pannon.hu e-mail címen kérhető.


A verseny menete:

A csapatok egy mentor vezetésével tréningen vesznek részt, kidolgozzák az ötletüket, amelyet 2016 májusában bemutatnak a hazai versenyen Veszprémben. A 3 legjobb ötlet továbbjut a nemzetközi fordulóra, amelyen belga, spanyol, szlovák és horvát csapatokkal mérik össze tudásukat 2016 augusztusában Balatonalmádiban.


Miért jelentkezzen?

Mert bővíti az ismereteit; fejleszti a készségeit; a személyes fejlődésedhez hozzájárul; új élményeket, tapasztalatokat szerzhet; kapcsolatokat építet; kipróbálhatja magát nemzetközi környezetben; fejleszti a nyelvtudását; ötletevel jobbá teheti a világot, segíthet másokon. A fenti előnyökön túl a nemzetközi forduló nyertese kimagasló díjazásban részesül.



Bővebb információ érdekében töltse le a verseny felhívását IDE kattintva!




ISICS_poster