CREATIVE PITCHING DAY! - 2017. november 16.

Tisztelt Kollégák, Kedves Hallgatók!


Az idei évben először kerül megrendezésre Szegeden a Creative Pitching Day a Creative Accelerator és az INPUT szervezésében, amelynek célja, hogy lehetőséget biztosítson ötletgazdák és startupperek számára a projektjük megméretésére, szakmai visszajelzések gyűjtésére, kapcsolatépítésre, és akár befektetők meggyőzésére.

Ha van egy üzletileg hasznosítható ötlete, és szeretne róla visszacsatolást kapni, vagy akár befektetőre találni, akkor jöjjön el a Creative Accelerator és az INPUT közös rendezvényére, ahol lehetősége nyílik röviden bemutatni a projektjét.

A rendezvény délelőtti szekciójában sikeres startupperek történeteibe nyerhet betekintést, a délutáni szekcióban pedig résztvevőként előadhatja projektötletét, vagy látogatóként meghallgathatja a jelentkezők prezentációját és a szakértők visszajelzéseit.


HOGYAN TUD JELENTKEZNI?

Regisztrálni ezen az űrlapon lehet érdeklődőként, vagy projektgazdaként! A rendezvényen korlátozott számú projektnek van lehetősége bemutatkozni, így a részvételt egy rövid kiválasztási folyamat előzi meg. A projektgazdáknak egy online letölthető adatlap kitöltésével e-mailben van lehetőségük leadni jelentkezésüket, amelyben röviden bemutatják a projektötletet és a csapatot. A jelentkezéseket a Creative Accelerator szakértő csapata bírálja el.

Ezt követően a kiválasztott projekteknek lehetőségük nyílik igénybe venni az INPUT csapatának segítségét a pitchre való felkészülésben.


HATÁRIDŐK:

Kiírás megjelenése

2017.10.17

Jelentkezési határidő

2017.11.02

Kiválasztás

2017.11.02 - 2017.11.09

Felkészítés

2017.11.09 - 2017.11.15


TUDNIVALÓK:

  • Dátum: 2017. november 16. 10:00 – 15:00
  • Helyszín: Szent-Györgyi Albert Agóra, (6722 Szeged, Kálvária sgt. 23 .)
  • A catering csak a kiválasztott projektek gazdái számára biztosított max. 2 fő/projekt létszámig.
  • A rendezvényen érdeklődők csak korlátozott számban vehetnek részt, így érdemes mielőbb regisztrálni.


További információért kérjük tekintse meg az esemény facebook oldalát, vagy érdeklődjön e-mailen!

Az eseményre történő felhívás itt tölthető le.