Környezet Védelméért Díj 2023

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége pályázati lehetőséget kínál fiataloknak, magánszemélyeknek és vállalkozóknak egyaránt. A pályázati anyag többek között vonatkozhat társadalmi jelentőségű, fenntarthatósági vagy környezetvédelmi témájú szolgáltatásra vagy termékre, aktivitásra, oktatási tevékenységre, kutatásra és fejlesztésre, TDK dolgozatra vagy akár startup projektre is.

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége a legnagyobb hazai környezetvédelmi érdekvédelmi szervezetként fontosnak tartja, hogy a legkiválóbb környezetvédelmi szakemberek tevékenységét évről évre elismerje. A Környezet Védelméért Díjjal a szakmai zsűri olyan kiemelkedő tevékenységeket díjaz, amelyeket a társadalom érdekében, a környezet terhelésének csökkentése, a környezetszennyezések megszüntetése, a fenntarthatóság és a körforgásos gazdasági modell érvényesítése érdekében végeznek. A díjazottak esélyessé válhatnak arra, hogy az ágazat, a szakmai közvélemény még alaposabban megismerje munkásságukat, megfelelő nyilvánosságot és elismerést kiérdemelve.

 

Pályázható kategóriák: Vállalkozói kategória, Egyéni kategória, Ifjúsági kategória

A pályázat beadásának határideje: 2024. március 11.

 

A díjak átadására a KSZGYSZ által szervezett 23. Országos Környezetvédelmi Találkozón, A Környezet Védelméért Díjátadó Gálán, 2024. április 13-án kerül sor az Európa Hajón.


Részletes pályázati kiírás: https://kszgysz.hu/tevekenysegeink/dijak