Pályázati lehetőségek a legötletesebb fiataloknak, indul az NTP Start Program

Két pályázati programban van lehetősége részt venni most a 18-27 éves korosztálynak. Egyénileg vagy csapatban is lehet nevezni a következő témakörökön belül: fenntartható energia, közösségi tanulás és közösségi edukáció, mentális egészségmegőrzés – tudatos, hosszútávú, preventív megoldások.

START Basic

Akinek már van ötlete, de nem tudja, hogyan induljon neki a fejlesztésnek, annak a START Basic programba javasolt jelentkezni. Ez 3x2 intenzív hetet vesz igénybe, online találkozókkal és egyéni mentorálással. A bejutók száma igen szűkös, mindössze 20 csapat kerülhet be. Minden második hét után 5 csapat kiesik a versenyből, majd a hatodik hét végén tartandó pitchverseny 5 nyertese bruttó 3-3 millió Ft nyereményben részesül. Ezen kívül ők automatikusan bekerülnek a START Pro programba.

START Basic jelentkezési határideje: 2023. december 11.

 

START Pro

Azonban akinek van már terméke/ szolgáltatása és a piacra lépés a célja, annak a START Pro a megfelelő választás. Ez egy 2 hónapos program, ami 7 komplex szakmai találkozót tartalmaz (online és személyes formában egyaránt). 15 csapat kerül be, akik a képzés végén, egy pitchversenyen mérettetnek meg. A két nyertes bruttó 5-5 millió Ft-ban részesül, a legtöbbet fejlődött különdíjas pedig további mentorálást kap.

START Pro jelentkezési határideje: 2024. február 15.

 

A teljes pályázati felhívást, a benyújtás menetét és bővebb információkat itt találhattok: https://ntpstartprogram.ntk.hu/