A párizsi matematika-tudományi alapítvány kutatói, posztdoktori, PhD és mesterkurzus-pályázatot hirdetett kutatóknak és hallgatóknak a 2019-2020-as tanévre.

A „Fondation Sciences Mathématiques de Paris[1]” (FSMP, párizsi matematika-tudományi alapítvány) kutatói, posztdoktori, PhD és mesterkurzus-pályázatot hirdetett kutatóknak és hallgatóknak a 2019-2020-as tanévre. A programok részletes leírása, beleértve a bérezést, a következő oldalon található az alapítvány honlapján találhatók az alábbiak szerint, pályázni minden esetben elektronikus úton lehet a https://www.sciencesmaths-paris.fr/en/ honlapról kiindulva, a megfelelő pályázati négyzetből elindulva.

 

Kutatói pályázat

Pályázni elektronikus úton lehet a https://www.sciencesmaths-paris.fr/en/ honlapról kiindulva a zöld négyzet (FSMP Chair Application) jobb alsó sarkában látható „Application form” feliratra kattintva (https://www.sciencesmaths-paris.fr/en/the-research-chairs-position-561.htm)

 

Beadási határidő: 2018. december 10. 23h59 párizsi idő szerint

 

Részletes leírás: https://www.sciencesmaths-paris.fr/en/the-fsmp-chairs-803.htm

 

 

Posztdoktori program

Lehetőség van továbbá pályázni az FSMP posztdoktori programjára, ennek részletes leírása a követkető helyen érhető el: https://www.sciencesmaths-paris.fr/en/postdoctoral-programmes-247.htm

 

Beadási határidő: 2018. december 1. 23h59 párizsi idő szerint

 

Jelentkezési lap: https://www.sciencesmaths-paris.fr/en/2012-2013-postdoctoral-positions-380.htm

 

 

Mesterkurzus-pályázat

A mesterkurzus részletes leírása a https://www.sciencesmaths-paris.fr/en/masters-250.htm oldalon található.

 

Beadási határidő: 2019. január 26. 23h59 párizsi idő szerint

 

Pályázni a https://www.sciencesmaths-paris.fr/en/first-call-for-pgsm-master-893.htm oldalról kiindulva lehet.

 

 

Lehetőség van egyéb támogatás pályázására: