PoCBANNER

SZTE Proof of Concept Alap pályázat

A Szegedi Tudományegyetem az Egyetemi Innovációs Ökoszisztéma projekt keretében pályázatot hirdet a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatásával.

A program célja, hogy elősegítse az Egyetemen keletkezett technológiák piaci hasznosítását bérjellegű, vagy igénybe vett szolgáltatás költségek támogatásával. A szakmai és financiális támogatás lehetőséget nyújt a technológiák hasznosítási lehetőségeinek értékelésére, a megfelelő hasznosítási stratégia kialakítására, valamint arra, hogy a jelenlegi megoldásoknál gyorsabban juttassa el a technológiát egy olyan fejlettségi szintre, ahol az alkalmas lehet üzleti jellegű hasznosításra (pl. licenciába adásra vagy spin-off hasznosító vállalkozás útján történő tőkebevonásra).


Pályázni a Szegedi Tudományegyetemen foglalkoztatási jogviszonnyal rendelkező kutatók és oktatók tudnak.


A Proof of Concept Alap meghirdetésére rendelkezésre álló keret összesen 27 millió forint. A támogatás mértéke projektenként maximum 9 millió forint.

Projekt megvalósítási időtartama: 5-7 hónap


A jelentkezés menete a pályázatra kétlépcsős:

  1. A pályázók jelentkezési szándékukat a Regisztrációs adatlap kitöltésével jelzik, melyet szkennelt formában, aláírva kell elküldeni az inno@szte.hu email címre 2022. szeptember 26. (hétfő) 24:00-ig. A beérkezett Regisztrációs adatlapok alapján a Szegedi Tudományegyetem Innovációs Bizottsága előminősíti a projekteket, melynek végeredményeként maximum 15 db pályázati projekt kerül kiválasztásra.
  2. A sikeres előminősítést követően a pályázók 2022. október 31. (hétfő) 24:00-ig nyújthatják be a Pályázati adatlapot és mellékleteit.


A pályázat részletes szabályai a pályázati felhívásban olvashatók.

A felhívással és a pályázati útmutatóval kapcsolatban felmerülő kérdések esetén kérem, keresse bizalommal Koppány Enikő üzletfejlesztési és vállalkozásmenedzsment irodavezetőt az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +36 70 439 9993

Email: koppany.eniko@szte.hu