poc_nyito

Ismét Proof of Concept Alap pályázatot hirdet az SZTE

A Szegedi Tudományegyetem idén is meghirdeti Proof of Concept Alap pályázatát, amelyre a támogatást az Interdiszciplináris Kutatásfejlesztési és Innovációs Kiválósági Központ biztosítja. A pályázat és a pályázás menetének bemutatásával kapcsolatban 2024. május 14-én 15:00 órai kezdettel webinárt tartanak a kiírók.

A PoC Alap pályázat célja az egyetemen keletkezett, kutatási eredményekkel alátámasztott early-stage technológiák megvalósításának és piaci hasznosításának elősegítése.

A rendelkezésre álló keret összesen bruttó 60 millió forint, melyre pályázhatnak a Szegedi Tudományegyetemen foglalkoztatási jogviszonnyal rendelkező kutatók, oktatók.

A projektek megvalósítási időtartama: 8 hónap


A jelentkezés menete a pályázatra kétlépcsős:

  1. A pályázók jelentkezési szándékukat a regisztrációs adatlap kitöltésével jelzik, melyet szkennelt formában, aláírva kell elküldeni az inno@szte.hu email címre 2024. május 31. (péntek) 24:00-ig. A beérkezett regisztrációs adatlapok alapján a Szegedi Tudományegyetem Innovációs Bizottsága véleményezi a projekteket, melynek figyelembevételével az IKIKK Vezető Testülete előminősíti a projekteket így maximum 10 db pályázati projekt kerül kiválasztásra.
  2. A sikeres előminősítést követően a pályázók 2024. július 31. (szerda) 24:00-ig nyújthatják be a pályázati adatlapot és mellékleteit.


A pályázat részletes szabályai a pályázati felhívásban olvashatók, a PoC Pályázati felhívás 2024 dokumentációja az alábbi linken keresztül érhető el.

A pályázat és a pályázás menetének bemutatásával kapcsolatban 2024. május 14-én 15:00 órai kezdettel webinárt tartanak a kiírók, ahol a pályázati konstrukció részletes bemutatása mellett válaszolnak a felmerülő kérdésekre is.

A Webinár csatlakozási linkje:

Microsoft Teams értekezlet

Csatlakozás számítógépen, mobilalkalmazásban vagy tárgyalótermi eszközön

Kattintson ide az értekezlethez való csatlakozáshoz

Értekezlet azonosítója: 342 724 250 42
Hitelesítő kód: 4D4XHz

Teams letöltése | Csatlakozás a weben


A webinárra előzetes regisztráció nincs, de részvételi szándékukat és a pályázattal kapcsolatban felmerülő kérdéseiket Héjjáné Temesvári Editnél jelezhetik az érdeklődők a hejjane.temesvari.edit@szte.hu e-mail címen.

A felhívással és a pályázati útmutatóval kapcsolatban felmerülő egyéb kérdések esetén Koppány Enikőt és Héjjáné Temesvári Editet kereshetik a koppany.eniko@szte.hu és a hejjane.temesvari.edit@szte.hu e-mail címen.