innonap2022logo

Innovációs Nap a Szegedi Tudományegyetemen

A Szegedi Tudományegyetem idén tizedik alkalommal rendezi meg a már hagyománynak számító SZTE Innovációs Napot, amelynek időpontja:

2022. november 03. (csütörtök) 10:00 óra (regisztráció 9:30).

Célunk olyan szakmai programok szervezése, amelyek erősítik és bővítik az innovációs ökoszisztémában meglévő szerepünket, betekintést adnak ipari kapcsolatainkról, támogatják a harmadik missziós szerepünket, az együttműködéseinket és biztosítják a kutatási eredményeink minél szélesebb körben történő megismertetését.

 

Részletes program

 

Az idei évben új elemként World Café módszertan keretében szeretnénk megismerni partnereink gondolatait pár aktuális tématerületen. A választható témák leírását ITT találják, mindegyik köré egy asztal fog szerveződni, ahol moderátor segítségével tárhatják fel ezen kérdésköröket. Az esemény során több asztalhoz is lehetőség lesz leülni.

A World Café-val párhuzamosan kötetlen beszélgetésre lesz lehetőség a résztvevő cégekkel és egyetemi kutatókkal a Snack&Talk során, együttműködési lehetőségekről és a jövő kérdéseiről.

 

Kérjük, hogy a részvételi szándékát a rendezvény regisztrációs oldalán található űrlap kitöltésével jelezze, ahol lehetősége lesz a World Café asztaltémái közül is kiválasztani a két legérdekesebbnek vélt tématerületet.

 

Kérdéseikkel az SFF Innovációs Igazgatósághoz fordulhatnak a következő elérhetőségeken: tel.: +36 62 546-702, e-mail: inno@szte.hu